«« RETURN
splash_pic2

TRANSPORTĂRILE AUTO

Transport – cea mai rapida metoda de livrare, după aer. Prin urmare, acesta poate fi aplicat în mai multe lanțuri de aprovizionare terenuri, având în vedere că costul de transport rutier este mai mică decât cea a aerului.
 
LSA Compania oferă servicii în domeniul transportului rutier, prin furnizarea de expediere suplimentare, logistica, suport juridic și vamal. Noi oferim de import și export de transport rutier în Ucraina, UE și țările CSI, oferind clientilor cu servicii perfecte și livrare la timp. Noi efectua sarcini extraordinare, după cum a fiecare client avem o abordare individuală.
 
Propria flota de 150 de vehicule moderne destinate pentru transportul de mărfuri orice, inclusiv periculoase. De asemenea, suntem capabili de a transporta mărfuri generale margele individuale.
 
Noi lucram cu transportatorii majore, atât în Ucraina, cât și în Europa. Acest lucru face posibil pentru a oferi clientilor nostri tarife competitive pentru transportul internațional de mărfuri. Și pentru a asigura livrarea la timp și în condiții de siguranță, mai ales daca este vorba despre mărfuri periculoase. În plus, vom urmări locația de camioane, frigidere și alte traficul pe întregul traseu.